REFERENTIES

Wij hebben voor de gemeente Heerhugowaard meerdere TBB’s geplaatst de afgelopen weken. In 1 talud van 20 pvc pijpen waren er maarliefst 12 kapot gemaait, waardoor deze helemaal vol zaten met aarde wat door het talud in de buis viel. Na het plaatsen van de TBB’s ligt de opening van de buis gelijk met het talud, waardoor het maaien makkelijker en overzichtelijker word. De TBB’s zijn makkelijk te plaatsen en door de P.e. Buis zijn ze erg stevig . Ook is het aanzicht voor de omwonende mensen veel prettiger dan een kapotte pijp . Al met al hebben wij prima kunnen werken met de TBB’s en hopen er in de toekomst meer te kunnen plaatsen.

Jeffrey van der Beek, Van der Beek Bestratingen

Sinds de plaatsing van de TBB’s in onze gemeente kan het onderhoud aan onze taluds efficiënter gedaan worden. Een mooi voordeel is de duurzaamheid van het product.

Kees Jansen, Medewerker gemeente

Kraag beschermt kwetsbare afwateringsbuis aan uiteinde

Een soort-buis-om-een-buis kan het uiteinde van een uit een talud stekende afwateringsbuis beschermen tegen mechanische beschadigingen. Je kunt ze regelmatig zien als je langs sloten of wat bredere watergangen rijdt: smalle, plastic afwateringsbuizen die iets boven het wateroppervlak uit het talud steken.

Lees meer Lees meer

Met de plaatsing van TBB’s hebben wij momenteel het volgende bereikt

7
Projecten
123
Aantal arbeidsuren bespaard
185m
Aantal meter PVC bespaard
€12300
Totale kostenbesparing

Meer weten over de Talud Buis Beschermer?

Neem dan contact met ons op, wij maken namelijk graag kennis met u.