TALUD BUIS BESCHERMER

Problemen bij onderhouden van taluds

Een veel voorkomend probleem bij het onderhoud aan taluds zijn de onnodig hoge kosten aan beschadigde afvoerbuizen. Uitstekende afvoerbuizen zorgen bij het periodieke onderhoud van taluds (denk hierbij aan maaiwerkzaamheden etc.) voor veel problemen. Een voorbeeld hiervan zijn de vele beschadigde afvoerbuizen, waarbij overigens onnodig veel stukken kunststof in de natuur belanden, en de verslechterde waterafvoer door eventuele verstoppingen. Ook zijn er veel obstakels bij het onderhouden, dit is nadelig voor de efficiëntie van het onderhoud. Dit zorgt voor onnodig hoge reparatiekosten. 

Beschadigde afvoerbuizen
Verstoppingen
Obstakels

Voordelen

Afvoerbuizen Intact

De vervangingskosten van de afvoerbuizen behoren dan ook tot het verleden.

Taludonderhoud Efficiënter

Bij het onderhoud aan uw taluds er zijn geen uitstekende obstakels meer, het onderhoud wordt dan ook efficiënter.

Natuurlijke Uitstraling

De weggewerkte afvoerbuizen, zorgen voor een natuurlijker beeld van uw taluds.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

De TBB wordt gemaakt van duurzaam materiaal. Ook zullen er geen onnodige stukken kunststof (PVC) meer te vinden zijn in de natuur.

De Talud Buis Beschermer

Voor deze problemen heb ik een alternatief ontwikkeld, namelijk de gepatenteerde Talud Buis Beschermer (TBB). De TBB levert een complete bescherming voor de al bestaande afvoerbuizen en de eventueel bijhorende hulpstukken, welke al reeds gevestigd zijn in uw taluds. De TBB is i.t.t. de bestaande PVC afvoerbuizen een polyetheen product en dit neemt vele voordelen met zich mee. Polyetheen is een robuuster materiaal dan PVC en hiermee wordt de kwaliteit na veelvuldig onderhoud aan het talud gewaarborgd, dit maakt de TBB een hoogwaardig duurzaam product. Hetgeen wat bij TBB Afvoersystemen hoog in het vaandel staan: duurzaamheid en kwaliteit.

Door het plaatsen van TBB’s worden bij maai- en/ of baggerwerkzaamheden de afvoerbuizen niet meer stuk gemaaid of –getrokken, wat u een hoop kosten bespaard. Ook verdwijnen de markeringspalen van de afvoerbuizen en doordat de TBB’s wegvallen in het talud zijn de afvoerbuizen ook nagenoeg niet meer zichtbaar. Dit zorgt voor een verfraaiing van uw talud en geeft een rustiger beeld langs de slootkanten.

Naast de bescherming van de afvoerbuizen wordt door het gebruik van de TBB uitspoeling van het talud tegen gegaan, kortom dichtbegroeide afvoerbuizen behoren tot het verleden en dit komt uiteraard ten goede voor de doorstroming van het (regen)water.

Het proces

TBB wordt in het talud bevestigd
Plaatsing TBB gecertificeerd bedrijf
Natuurlijke uitstraling

Typen en Afmetingen

Maten

Drainage

Op maat

De Talud Buis Beschermer kan op maat worden gemaakt. En door een door TBB Afvoersystemen gecertificeerd plaatsingsbedrijf. Hierbij ontvangt u een garantie van 1 jaar

"Wij als Valk de Groot zijn zeer tevreden over de Talud Buis Beschermers. Wij hebben er 10-tallen gebruikt in de Gemeente Den Bosch en zullen ook zeker in de toekomst (indien nog eens nodig) gebruik maken van de service van TBB Afvoersystemen. Het is een echte verbetering voor de uitstoomvoorzieningen, omdat je het nu mooi en netjes weg kan werken en weinig tot geen stukken meer krijgt."

"Wij hebben voor de gemeente Heerhugowaard meerdere TBB's geplaatst de afgelopen weken. In 1 talud van 20 pvc pijpen waren er maar liefst 12 kapot gemaait, waardoor deze helemaal vol zaten met aarde wat door het talud in de buis viel. Na het plaatsen van de TBB's ligt de opening van de buis gelijk met het talud, waardoor het maaien makkelijker en overzichtelijker word. De TBB's zijn makkelijk te plaatsen en door de P.e. Buis zijn ze erg stevig . Ook is het aanzicht voor de omwonende mensen veel prettiger dan een kapotte pijp . Al met al hebben wij prima kunnen werken met de TBB's en hopen er in de toekomst meer te kunnen plaatsen."

 

TALUD BUIS BESCHERMER

 

Problemen bij onderhouden van taluds

Een veel voorkomend probleem bij het onderhoud aan taluds zijn de onnodig hoge kosten aan beschadigde afvoerbuizen. Uitstekende afvoerbuizen zorgen bij het periodieke onderhoud van taluds (denk hierbij aan maaiwerkzaamheden etc.) voor veel problemen. Een voorbeeld hiervan zijn de vele beschadigde afvoerbuizen, waarbij overigens onnodig veel stukken kunststof in de natuur belanden, en de verslechterde waterafvoer door eventuele verstoppingen. Ook zijn er veel obstakels bij het onderhouden, dit is nadelig voor de efficiëntie van het onderhoud. Dit zorgt voor onnodig hoge reparatiekosten. Dit is totaal onnodig en erg zonde.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″ animate=”afb”][vc_separator size=”small” text=”Beschadigde afvoerbuizen”][vc_single_image image=”3682″ img_size=”full” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ animate=”afb” animate_delay=”0.2″][vc_separator size=”small” text=”Verstoppingen”][vc_single_image image=”3820″ img_size=”full” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ animate=”afb” animate_delay=”0.4″][vc_separator size=”small” text=”Obstakels”][vc_single_image image=”3801″ img_size=”full” img_link_large=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row section=”yes” img=”3689″ parallax_bg_width=”110″ background=”primary” overlay=”black_80″ parallax=”vertical”][vc_column width=”2/3″ animate=”fade”][vc_column_text]

De Talud Buis Beschermer

Voor deze problemen heb ik een alternatief ontwikkeld, namelijk de gepatenteerde Talud Buis Beschermer (TBB). De TBB levert een complete bescherming voor de al bestaande afvoerbuizen en de eventueel bijhorende hulpstukken, welke al reeds gevestigd zijn in uw taluds. De TBB is i.t.t. de bestaande PVC afvoerbuizen een polyetheen product en dit neemt vele voordelen met zich mee. Polyetheen is een robuuster materiaal dan PVC en hiermee wordt de kwaliteit na veelvuldig onderhoud aan het talud gewaarborgd, dit maakt de TBB een hoogwaardig duurzaam product. Hetgeen wat bij TBB Afvoersystemen hoog in het vaandel staan: duurzaamheid en kwaliteit. Door het plaatsen van TBB’s worden bij maai- en/ of baggerwerkzaamheden de afvoerbuizen niet meer stuk gemaaid of –getrokken, wat u een hoop kosten bespaard. Ook verdwijnen de markeringspalen van de afvoerbuizen en doordat de TBB’s wegvallen in het talud zijn de afvoerbuizen ook nagenoeg niet meer zichtbaar. Dit zorgt voor een verfraaiing van uw talud en geeft een rustiger beeld langs de slootkanten. Naast de bescherming van de afvoerbuizen wordt door het gebruik van de TBB uitspoeling van het talud tegen gegaan, kortom dichtbegroeide afvoerbuizen behoren tot het verleden en dit komt uiteraard ten goede voor de doorstroming van het (regen)water.

Voordelen van de Talud Buis Beschermer

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″ animate=”afb”][vc_iconbox icon=”filter” iconpos=”top” title=”Afvoerbuizen Intact” with_circle=”yes”]De vervaningskosten van de afvoerbuizen behoren dan ook tot het verleden.[/vc_iconbox][/vc_column][vc_column width=”1/4″ animate=”afb” animate_delay=”0.2″][vc_iconbox icon=”money” iconpos=”top” with_circle=”yes” title=”Taludonderhoud Efficiënter”]Bij het onderhoud aan uw taluds er zijn geen uitstekende obstakels meer, het onderhoud wordt dan ook efficiënter.[/vc_iconbox][/vc_column][vc_column width=”1/4″ animate=”afb” animate_delay=”0.4″][vc_iconbox icon=”globe” iconpos=”top” with_circle=”yes” title=”Natuurlijke Uitstraling”]De weggewerkte afvoerbuizen, zorgen voor een natuurlijker beeld van uw taluds.[/vc_iconbox][/vc_column][vc_column width=”1/4″ animate=”afb” animate_delay=”0.6″][vc_iconbox icon=”recycle” iconpos=”top” with_circle=”yes” title=”Duurzaam en Millieuvriendelijk”]De TBB wordt gemaakt van duurzaam materiaal. Ook zullen er geen onnodige stukken kunststof (PVC) meer te vinden zijn in de natuur.[/vc_iconbox][/vc_column][/vc_row][vc_row section=”yes” background=”alternate” parallax_bg_width=”110″][vc_column width=”1/1″ animate=”fade”][vc_column_text]

Typen en Afmetingen

De Talud Buis Beschermer wordt geleverd in een aantal maten
  • TBB 3125 – Beschermer 315 – binnenbuis 125
  • TBB 3160 –  Beschermer 315 –  binnenbuis 160
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ animate=”afb” animate_delay=”0.2″][vc_column_text]
TBB ook zeer geschikt voor drainage
  • TBB 2060 –  Beschermer 200 –  binnenbuis   60    Drainage.
  • TBB 2080 –  Beschermer 200 –  binnenbuis   80    Drainage.
 
TBB op maat
De Talud Buis Beschermer kan op maat worden gemaakt. De TBB kan ook geplaatst worden door een door TBB Afvoersystemen gecertificeerd plaatsings bedrijf. Hierbij ontvangt u een garantie van 1 jaar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″ animate=”afb”][vc_separator size=”small” text=”TBB wordt in het talud bevestigd”][vc_single_image image=”3697″ img_size=”full” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ animate=”afb” animate_delay=”0.2″][vc_separator size=”small” text=”Plaatsing TBB gecertificeerd bedrijf”][vc_single_image image=”3700″ img_size=”full” img_link_large=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ animate=”afb” animate_delay=”0.4″][vc_separator size=”small” text=”Natuurlijke uitstraling”][vc_single_image image=”3803″ img_size=”full” img_link_large=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row section=”yes” background=”primary” parallax_bg_width=”110″][vc_column width=”1/1″ animate=”fade”][vc_actionbox type=”primary” title=”Meer weten over de Talud Buis Beschermer?” message=”Neem dan contact met ons op, wij maken graag kennis met u.” button1=”Contact” link1=”/contact” style1=”white” outlined1=”yes” size1=”big” target1=”_self” style2=”primary” target2=”_self” icon1=”phone”][/vc_column][/vc_row]